Potrebna Vam je web stranica?

Otkrijte koji su to najbitiniji elementi web stranice, te više o tome kave mi izrađujemo

Najvažnije karakteristike funkcionalnih web stranica

• Sadržaj web stranice

Najbitiniji dio stranice je sadržaj kojim se stjeću simpatije i lojalnost posjetitelja. Njegova svrha je da informira, educira, pa čak i da potakne posjetitelje na prodaju. Kvalitetan, SEO optimizirani sadržaj, omogućuje stranici visoki plasman na tražilici i izgradnju autoriteta.

• Informacijska struktura web stranice

Kako bi stranica bila pregledna i posjetiteljima bilo omogućeno jednostavno snalaženje na stranici, informacije, proizvodi i usluge se grupiraju po kategorijama i podkategorijama dostupnim u glavnom izborniku.

• Brzina učitavanja web stranice

Brzina učitavanja web stranice jedan je od najbitinijih faktor koji utječe na korisničko iskustvo posjetitelja. Brze stranice pružaju bolje korisničko iskustvo, zadržavaju posjetitelje na webu, te ostvaruju bolje rezultate.

• Responzivni dizajn

Da bi se korisnicima različitih vrsta uređaja omogućilo jednako ugodno korisničko iskustvo kada posjećuju stranicu, web stranice moraju biti prilagođene kako za računalo tako i za tablet, a posebice mobilne uređaje.

• Istaknute forme i CTA gumbići

Kako bi posjetiteljima web stranice omogućili što lakše da dođu do traženog sadržaja, zadržali ih što dulje na stranici i potaknuli na radnju, bitno je istaknuti pozive na akciju tj. CTA gumbiće i kontakt ili newsletter forme na stranici.

• Alati za praćenje

Google Analytics i Facebook Pixel su alati koji omogućuju praćenje posjetitelja web stranice. Podaci koje ti alati čine dostupnima, omogućuje poduzećima poboljšanje poslovanja, kao i mogućnost implementacije remarketing kampanja.

Kakve web stranice mi radimo?

Brze, pregledne i prilagođene svim uređajima

Da bi korisničko iskustvo posjetitelja web stranice bilo što ugodnije bitno je da učitavanje stranice bude što brže, snalaženje po stranici što lakše i da stranica bude prilagođena za pregledavanja s mobilnog uređaja kao i računala ili tableta.

Mi izrađujemo web stranice prilagođene svim vrstama uređaja koje omogućuju svim posjetiteljima brzo i lako snalaženje kroz sadržaj.

office with computer
wordpress

Wordpress CMS

Izrađujemo web stranice na WordPress CMS platformi u Divi temi, što nam omogućuje da u relativno kratkom roku izradimo brzu, responzivnu i vizualno atraktivnu web stranicu prodajnog karaktera.

SEO optimizirane

Istraživanjem ključnih riječi koje potencijalni kupci pretražuju prilikom upisa djelatnosti, proizvoda ili usluga u Google tražilicu, dolazimo do najtraženijih kako bismo optimizirali sadržaj web stranice.

Kvalitetnim i relevantnim sadržajem pružamo zadovoljstvo posjetiteljima web stranice, te korištenjem ključnih riječi pomažemo pozicioniranju web stranice na tražilici.

hands writing on laptop

Potrebna Vam je web stranica? Obratite nam se